Potrebna su nam sva sredstva da vodimo svoj život sa svrhom i jasnoćom. Ako vam je zavisnost od alkohola ili droge oduzela, mi kao Istanbul Med Assist smo tu da vam pomognemo da vratite svoj život. Da bismo postigli ovaj cilj, naši iskusni i posvećeni profesionalci će biti tu da prate vaš napredak, pruže tretman najnovijim i dokazanim procedurama i vode vas ka produktivnijem i zdravijem životu.

Lečenje zavisnosti od psihoaktivnih supstanci zahteva pažljivu procenu pacijenta i kreira program prilagođen specifičnim potrebama tog pacijenta, tako da tretmani mogu varirati od pacijenta do pacijenta. Razlike u lečenju mogu se odrediti prema starosti pacijenta, vrsti zloupotrebe supstanci i istoriji bolesti. Sve prethodne komplikacije treba uzeti u obzir prilikom planiranja detoksikacije naših pacijenata kako bi se mogli vratiti u svoj život bez većih medicinskih problema i uživati u životu sa svojim voljenima bez depresije ili očaja.

U nekim slučajevima procesi detoksikacije mogu biti opasni, ali uz pravilan unos lekova i odgovarajuću zdravstvenu zaštitu, ceo proces se može prevazići bez ikakve opasnosti po zdravlje pacijenta. Zato će naše osoblje iskusnih profesionalaca pratiti vas tokom celog procesa i pažljivo propisati odgovarajući tretman kada je to potrebno.  U našim ustanovama, gde možete izbeći stres, ljude i druge pokretače koji stvaraju ovisničko ponašanje, nastojimo da identifikujemo i propišemo odgovarajući tretman i negu za svakog od naših pacijenata.

U Istanbul Med Assist vam nudi pomoc.

  • Procena stanja pacijenta
  • Pronalaženje pravog plana lečenja
  • Detoksikacija
  • Praćenje pacijenta 24/7 od strane specijaliste
  • Lečenje simptoma povlačenja
  • Uvođenje lekova detoksikacijom ako je potrebno
  • Psihološka procena
  • Prevencija recidiva

U Istanbul Med Assist Assist vaš komfor tokom ili nakon svih vrsta procedura su naš prioritet. Bilo da tražite dodatne informacije, početnu procenu ili drugo mišljenje, ne ustručavajte se kontaktirati nas putem Vhatsappa na +90 530 884 47 22 i javićemo vam se što je pre moguće.