Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors

Stomatološka Nega

[av_textblock size=” av-medium-font-size=” av-small-font-size=” av-mini-font-size=” font_color=” color=” id=” custom_class=” av_uid=’av-ki7stlgt’ admin_preview_bg=”]

Dobro oralno zdravlje je od vitalnog značaja za vaše opšte zdravlje i dobrobit, jer problemi u ustima mogu uticati na ostatak vašeg tela. Loša oralna higijena može dovesti do zubnog karijesa i bolesti desni i povezana je sa povećanim rizikom za niz hroničnih bolesti kao što su srčane bolesti, moždani udar i dijabetes. Pored toga, ljudi sa iskrivljenim zubima ili neusklađenim čeljustima mogu imati poteškoće u govoru, bol u žvakanju i asimetriju lica.

S druge strane, ravni zubi doprinose boljem osmehu i manje su podložni povredama zbog ravnomerne raspodele opterećenja. Međutim, ortodontski tretman nadilazi jednostavnu estetiku; takođe može olakšati nepotrebno habanje zbog uslova kao što je brušenje zuba.

Lep osmeh ostavlja pozitivan utisak i može vam pomoći da postanete optimističniji. Pokazano je da vam osmeh pomaže da se osećate srećnije i da izrazite dobro zdravlje i iskrenost. Da bismo vam pomogli da povratite samopouzdanje u svoj osmeh, predlažemo kozmetičke stomatološke tretmane za uklanjanje fleka, promenu oblika zuba i dajući vam simetričniji osmeh. Zdrav novi osmeh može vam pomoći da povećate samopouzdanje.

Istanbul Honei Care radi sa vodećim stručnjakom za stomatologiju. Naši stomatolozi su specijalizovani za pružanje najnovijih procedura, profesionalnih konsultacija i tehnologije.

Istanbul Med Assist nudi sve stomatološke tretmane, uključujući sledeće:

  • Ortodoncija
  • Parodontologija
  • Zubni implant
  • Kozmetička stomatologija
  • Izbeljivanje zuba
  • Pokrivne fasete
  • Kovrčave zagrade
  • Formiranje cakline
  • Krune

U Istanbul Med Assist Assist vaš komfor tokom ili nakon svih vrsta procedura su naš prioritet. Bilo da tražite dodatne informacije, početnu procenu ili drugo mišljenje, ne ustručavajte se kontaktirati nas putem Vhatsappa na +90 530 884 47 22 i javićemo vam se što je pre moguće.
[/av_textblock]

[av_gallery ids=’19544,18332,18333,20311,13253,13262,9744′ style=’thumbnails’ preview_size=’medium’ crop_big_preview_thumbnail=’avia-gallery-big-crop-thumb’ thumb_size=’medium’ columns=’2′ imagelink=’lightbox’ lazyload=’animations_off’ av-small-hide=’aviaTBav-small-hide’ av-mini-hide=’aviaTBav-mini-hide’ alb_description=” id=” custom_class=” av_uid=’av-ki7sl5zk’ admin_preview_bg=”]

[av_gallery ids=’19544,18332,18333,20311,13253,13262,9744′ style=’thumbnails’ preview_size=’medium’ crop_big_preview_thumbnail=’avia-gallery-big-crop-thumb’ thumb_size=’medium’ columns=’1′ imagelink=’lightbox’ lazyload=’animations_off’ av-desktop-hide=’aviaTBav-desktop-hide’ av-medium-hide=’aviaTBav-medium-hide’ alb_description=” id=” custom_class=” av_uid=’av-ki7sl5zk’ admin_preview_bg=”]

Open chat
Welcome to the health services of Istanbul Med Assist. How may I help you?