[av_textblock size=” av-medium-font-size=” av-small-font-size=” av-mini-font-size=” font_color=” color=” id=” custom_class=” av_uid=’av-ki7vpvz1′ admin_preview_bg=”]

Naše odeljenje za urođene srčane bolesti dizajnirano je da zadovolji potrebe pacijenata i dece i odraslih sa urođenim srčanim bolestima odraslih.  Trudimo se da Vam ponudimo brzu i iskusnu uslugu. Tim odeljenja sastoji se od direktora, pedijatrijskog kardiologa profesora dr Tanera Iavuza, kao i iskusnih kardioloških hirurga i anesteziologa. Angiografija katetera vrši se radi definitivne dijagnoze i lečenja uznapredovale srčane bolesti prisutne pri rođenju. Intervencija katetera u kongenitalnim srčanim manama uključuje zatvaranje rupa u srcu, kao što su ventrikularni septalni defekt (VSD) ili atrijalni septalni defekt (ASD), stentiranje i/ili angioplastika u koarktaciji aorte ili perifernoj stenozi pluća, balonska valvuloplastika u stenozi aorte ili plućnog ventila, kao i nova intervencija kao što je zamena plućnog ventila (PVR) u rekonstituisanoj tetralogiji Fallot (TOF) – da.

Pacijent kome je potrebna operacija ocenjuje savet za kongenitalne srčane bolesti kako bi procenio vaše zdravstveno stanje i predložio najbolju hiruršku opciju. Naš tim urođenih srčanih bolesti radi u saradnji i koordinaciji jedni sa drugima kako bi postigao najbolje rezultate pre, za vreme i posle operacije. Konačno, naš cilj je da pružimo najviši kvalitet nege našim pacijentima sa urođenim srčanim oboljenjima.

U Istanbul Med Assist Assist vaš komfor tokom ili nakon svih vrsta procedura su naš prioritet. Bilo da tražite dodatne informacije, početnu procenu ili drugo mišljenje, ne ustručavajte se kontaktirati nas putem Vhatsappa na +90 530 884 47 22 i javićemo vam se što je pre moguće.
[/av_textblock]